Som syster sa!

För ett bra tag sedan hade jag svårt att ringa ett samtal. Jag bara kunde inte. Jag pratade med min lillasyster (märk väl lillasyster) om saken och hon sa att jag skulle ta det lugnt. Ibland ska man bara låta saker vara ytterligare ett par dagar. När man väl sedan gör det så kommer det gå aslätt!

Syrran hade rätt den gången. Hon hade rätt nu också.

Jag har försökt ta mig till arbetsförmedlingen en tid. Det har skjutits på av olika anlednigar. Den här veckan har det varit huvudvärk... Riktig bultande huvudvärk. Sedan i måndags... Men idag gick jag dit. Easy peasy! De var väldigt trevliga och jag ska dit om en vecka.

När jag gick därifrån så... åh, det här kommer låta så cheezy... men jag kände mig annorlunda. Det är en ny fas i mitt liv som startar nu. Inte "ett nytt liv", för jag älskar det liv jag lever. Men en ny fas...

Det känns asbra!

Påsk och därefter

Anders gnäller på mig över att jag inte uppdaterat min blogg... så:

Påsken var super! Jag fick möjlighet att presentera Anders både för Kaka och Svenne. Vi åt massa god mat (mammas så klart) och jag fick både krama på släktingar, systrar och en bäbis.

Vi flyttade hem mina missar till mina föräldrar under de dagar vi var där... det visade sig bli ett äventyr då de inte träffat en hund tidigare... Och så besökte vi cafét i Berga som ägs av två bögar.

Superhelg!

Sedan i måndags har jag vart sjuk. Illamående då. Ont i magen igår. Och idag är jag mest... seg. Mysigt att ha katterna hemma igen (det känns inte som det varit borta) även om de håller mig vaken om nätterna...

Har massa att göra/fixa just nu, men får ta en dag i taget. Äter mycket flytande föda och tänker inga speciellt djupa tankar... Typ.


Sorg och frustration

Hur börjar man med slutet?
Strax innan...

I söndags fick vi ta bort min kära Ronja Rövarkatt. Mina föräldrar trodde bara hon var uttorkad, men då pappa kom in med henne till vetrinären visade det sig vara illa. Riktigt illa.

Det var konstigt att stå i slottskogen som badade i solsken och få samtalet. Nu måste du välja. Antingen får hon somna in eller så sätter de in intensivvård som kommer få henne att fara illa, men det finns inga garantier. Lätt val just då. Tufft val nu i efterhand.

Sedan dess har jag mest koncentrerat mig (så gott jag har kunnat) på min redovisning som skulle ägt rum idag. Japp, "skulle". På grund av ett missförstånd mellan mig och min exeminator fick jag inte redovisa idag. Det bestämdes vid klockan åtta igårkväll. Uppförsbacke...

Imorgon ska jag hem till Småland tillsammans med Anders. Träffa syrrorna, äta mammas goda mat och äntligen få gosa med mina missar igen. Jag vet att allt ordnar sig. Jag vet. Just nu är jag bara lite ledsen coh irriterat. Med båda känslorna har redan börjat avta. Ge mig ett par dagar till så kommer jag fungera normalt igen.

Pyss!

PS. innan allt blev så tokigt hade jag en fantastisk helg med Världens Bästa Kristin. Kommer fixa in bilder från den vid ett senare tillfälle...

Skavsår

För bara ett par dagar sedan trodde jag att detta skulle bli veckan som förändrade mitt liv. Kanske har det blivit så... men inte på det sätt som jag trodde...

Solen gick i moln och mina nya vårskor skaver...

Personlig guldkant

Det finns så mycket saker i mitt liv som sätter guldkant på min vardag!

Hela helgen har jag suttit och jobbat med mitt masterarbete, men det har faktiskt bara varit roligt! Sedan har jag haft en pojkvän som köpt hem mumsigt bröd till mig (med ingefära och papya) och som lagat en smaskig chili con carne och som följt med mig på stan och handlat vårskor.

Han är också duktig på att dra ut mig på balkongen lite då och då för att få lite sol.

Han är den bästa guldkanten, ever. Min personliga sol!

Våren är här, livet är härligt och imorgon ska jag på en arbetsintervju som kan förändra hela mitt liv. Lets hope so!

Pyss!

Whos afraid for the big bad wolf?

Ja, då är jag tillbaka till "verkligheten".

Igår tog både jag och Anders ledigt och gjorde så lite som möjligt.

Idag är jag tillbaka och lägga pusslet till mitt liv. Det ska fixas intyg inför min intervju nästa vecka. Och så måste jag bli klar med en kurs (en MatLab-uppgift kvar!). Och så måste jag söka massa jobb. Och så var det där med mastern...

Det komiska är att jag inte riktigt kan vara... Ja, stressad är jag ju. Men det hela känns inte omöjligt. Jag ska fixa det här. Precis som jag alltid fixar alla andra saker...

Jag hade tänkt vara ledig i helgen. Sedan lämnade min handledare tillbaka mitt master-arbete idag... Och vi beslutade att det ska till exeminatorn på måndag. Så... vad gör jag här egentligen? Dags att gå tillbaka till plugget!

Se ya!

Hmm... Middag vore eb bra sak också...

Imorgon är det dags!

Igår hade vi sista provtagningsdagen. När alla prover var tagna började bilogerna packa ihop vårt labb och sedan åkte tre av dem hem på kvällen. Bara känslan av att se bänkytorna bli tomma och kartongerna fulla gjorde mig sprudlande glad.

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar hem. Har en lång lista på saker jag vill göra när jag kom hem... Men eftersom jag också vill ta det lugnt har jag och Anders kommit överens om att vi börjar med film och glass så får vi se sen...

Så idag packar jag mina kemi-grejer och så ska jag och Malin över till Lysekil och träffa Kajsa senare i eftermiddag. Och imorgon kommer det bil och släp som ska frakta oss hem till Götet. Härliga Götet!

Ses snart!!!

Ps. Fick ett sms om att Världens Bästa Kristin kommer gästa Götet nästa helg. Och att hon ska bo på min soffa. Och att det nog blir bak-och spelkväll hemma hos mig då. Det ni!

Mjölk



Jag saknar...



...och...



(Okej, de är inte så små längre, men söta i vilket fall)

Depplördag

Jag önskar allt var bra. Det är det inte. Jag känner bara ångest och stress just nu. Kan inte sova om nätterna. Är så trött att jag är illamående om dagarna.

Finns det tid för vila? Nånsin?

RSS 2.0