Hösten blir våt, men ganska trevlig!

Jag har precis gjort omtenta. Den kändes mycket bättre än vad jag hade förväntat mig... Och när jag var klar hade jag fått ett sms av min skäggige karl där han skrev att han hade sett ett par hålla handen och då så saknade han mig. Ja, söt som sötast!

Jag är väldigt positiv inför den här hösten. Det finns inget (som jag ser det) som skulle kunna gå fel. Jag har massa tankar och planer, men jag tror samtidigt att jag kommer att ta allt med mer ro än tidigare.

Kommer börja en kvällskurs på tillskärarakademien den 8 spetember. Mina måndagskvällar kommer alltså att fyllas med mönsterkonstruktion framöver!

Och sedan har jag ju mitt skrivande. Jag har bestämt mig för at mitt första verk ska skickas in till något förlag i höst och håller fortfarande fast vid det. Känns overkligt och så fast på en och samma gång.

Kajsa kommer snart förbi och så ska vi ha lite "vi-time" innan skräcknatten ikväll. Det är så jäkla kul då de nya studenterna kommer! Och ivkäll är första dagen då jag kan vara med, utan att behöva gå hem tidigt för att ajg ska upp och plugga morgonen efter. Skönt!

Så trots regn och rusk är livet härligt!

PYSSIS!

Tillbaka på skolan

Det har inte blivit så mycket skrivit i sommar i avsaknad av internet.

Men nu är jag tillbaka på skolan...eller ja... jag tentapluggar...

Igår började nollningen på rikigt. Och trots att jag hade jobbat hela dagen (gick upp 05:20), kunde jag inte låta bli att dra mig dit och vara lite högljudd. De måste ju lära känna Neon liksom. Döh!

Det blev mycket kramar och kära återseenden...och själkvart lärde vi känna några nya. Hittade en Karin som också vill bevara Östersjön. Jag tror vi borde bilda klubb!!!

Börjar bli lite orolig inför tentan. Jag skriver den om en vecka, men det känns inte som jag har fått så mycket klarare för mig. Dvs, nu ska jag sätta mig och plugga!

Höres snart igen.

Tjyss!

Ps. Är det bara jag som inte fått någon info om när min kurs börjar? Känns lite oroväckande... Ds

RSS 2.0