Musik och den närliggande framtiden

Winnerbäck var inte bra...

Maia
hade jag som bakgrundsmusik då jag pratade framtid med Leon i gröngräset.

De som var underbara var Miss Li och Emil Jensen.

Miss Li är något av det sötaste jag har sett.

Emeil Jensen gav mig en kram då jag köpte hans senaste skiva. Idag upptäckte jag ett hemligt spår på den. *ler brett*





Jag har fått en författarkompis. Precis vad jag behövde!

Om några timmar kommer mormor, mamma och Maja hit och ska besöka mig på västkusten. Så himla roligt!!!

Pyssis!

Ps. Jag HATAR att inte ha mer tillgång till internet. Ds

Du med författardrömmar och en lucka på fredag!!!

Om du är som jag som går med författardrömmar eller vill lära dig skriva. Två bra böcker:

1) "SKRIV! författarskola för unga" Av Ulf Nilsson och Jan Nilsson (jag har mina misstankar om att de två herrarna är bröder)

2) "Nya författarskolan" av Göran Hägg

De inspirerar och rätar ut en del frågetecken och hjälper en att undvika de vanligaste misstagen. Göran Hägg är dessutom rikigt underhållande!

Annars rekomenderar jag ALLA att gå och se på Winnerbäck på fredag. Förrutom honom kommer Maia Hirasawa (applåder), Miss Li (jubel!) och Emil Jensen (vågen!) stå på scen. Det kommer att bli en oförglömlig kväll!!!!!!

Saker och ting börjar röra sig...

Jag har velat skriva så mycket den här veckan, men har inte kommit någonstans förrän igår. Men nu har det lossnat i alla fall!

Annars kan vi konstatera att jag och min pojkvän umgås för mycket. Ha, ha! Vi behöver båda mer me-time...och en till tv!
Jag saknar Kaka något fruktansvärt. Just igår vill jag sitta och diskutera min novell med henne. Jag tror verkligen att hon skulle kunna hjälpa mig att få igång mitt skrivande. Synd att hon bor så långt bort...

Jag har börjat träna igen också. Det är en bra grej. Var ute och sprang på slingan bakom pojkens hus på lördag morgon. Två varv sprang jag! Kände mig rikigt duktig efteråt! Men när jag kom in steg temperaturen något fruktansvärt och jag blev liggande på Magnus säng. Orkade inte röra mig. Magnus, ja han tränade en timme på sin nya balansboard till Wii. Jag fattar inte att han orkade!

Nu sitter jag i biblioteket igen. Jag ska försöka ragga reda på någon som vill följa med mig på Winnerbäck på fredag. Sedan får man se vad dagen ger...

Min personliga coatch

Ja, idag har jag haft mitt första möte med min coatch. Och vi tyckte nog båda att det var ett bra möte. Jag satt och grinade nästan konstant i två timmar...först för att jag var stolt och lycklig...sen för att vi började prata om lite otrevlga minnen. Jag fick ut massor! Och han fick ut så mycket att han undrade om jag ville fortsätta ha honom som coatch de närmsta två åren...gratis!

Jag tog tacksamt emot tjänsen. Att prata om mig själv lite då och då kan jag behöva. Jag tror också att han ser en möjlighet att reklamföra sig själv... Inte mig emot. Jag gör gärna det!

Det känns som jag fått lite ny energi också och ska ge mig katten på att lyckas med mina skrivardrömmar. Det ska bli mer än drömmar. Jag kommer att ge ut böcker. Punkt! Nej...UTROPTECKEN!

RSS 2.0