Hemlängtan

Jag är en dålig bloggare!
Jag tänker mycket, det ska ni veta. Jag har egentligen berättat massor för er om mitt liv. I mitt huvud.

Men att komma till datorn och ta sig tid att skriva ner... Det är jag dålig på.

Så vi får fixa lite uppdatering. Jag är hemma i Småland och längtar hem till Götet. Hem till lägenheten, hem till vännerna, hem till MatNat och hem till pojken. Ja, jag har skaffat mig en pojke. Och han är så underbar och förstående att jag ibland blir arg på honom. Jag letar ständigt orsaker till att det inte skulle funka mellan oss. Något som säger att han inte är så bra om han verkar. Men jag blir ständigt slagen i ansiktet.

Nina, Nina vakna upp! Ser du inte att han faktikst är undebar?! PÅ RIKTIGT!

Häromdagen skickade han blommor till mig. Från andra sidan Sverige. Ja, precis, jag sa ju det. Han är underbar.

Så nu vill jag egentligen att sommaren ska ta slut, så jag kunde få återvänad till mitt kära studentliv. Jag saknar allt med det. Till och med sånt som att tvätta och laga mat. Och plugga. Den här sommaren är egentligen en bra sommar, trots vädret, men nu börjar jag bli lite less. Det börjar kännas klaustrofobiskt. Och jag kan egentligen inte säga VAD det är som känns fel.... men jag hör inte hemma här längre.

Men till helgen ska jag hem en sväng. Åka tvärs över Sverige och sedan ha grillparty med massa galna MatNattare... och så ska jag själklart träffa mig skäggige karl. Den mest underbare!

RSS 2.0