Bildkavalkad och roliga nyheter!

Saker som gör en glad då man är ute i fält:

Fantastisk utsikt


Experiemnt som sköter sig (typ)


Gratis kaka!


Kor (ser ni dem?)


Räkfrossa!






Vegetarianen Anders verkar inte så glad dock...


Men det är okej. Malin glir glad av atts kära bröd.


En annan bild. Inte riktigt lika kul...


Och så, roliga nyheter.

Först har jag blivit kallad till arbetsintervju, på två jobb på samma företag. *tar en promenad på molnen*
Sedan har jag klarat min statestik-tenta, vilket innebär att jag inte har något alls efter mig förrutom mitt masterarbete. Woho!!!

Livet är rätt härligt!

Vad hände med Nina?

Var inte oroliga. Jag lever (om det än knappt...)

Befinner mig ute på forskningsstation vid havet sedan i torsdags; eller som mamma brukar säga "håller på och blaskar vatten". Ingenting går som det ska och det experimentet vi satte upp fredags fick vi ta ner idag för att starta om imorgon.

Jag har mesnvärk, ont i knän och rygg och sovit alldeles för lite. Det har inte funnits någon tid för vila eller att "göra något annat" sedan vi kom hit. Bara labbande, labbande, labbande. Har suttit uppe med analyser till klockan tolv på natten vid  två tillfällen.

Allt är inte på topp. Inte ens nästan, men det går. Det är bra att jag har Anders som jag kan gnälla av mig lite för. Han är en klippa (aka pansarvagn).

Imorgon ska vi börja fylla akvarierna vid klockan fem. På morgonen. Så det är dags att jag går och sover.

Natt på er.
Saknar er alla!
KRAM!

Pissed of

Jaha, då hade förlag nummer fyra hört av sig:

"Hej!
Jag ber verkligen om ursäkt för att ditt manus hanterats ovanligt långsamt av oss. Det hamnade på mitt bord efter manusgenomgången, jag läste, gillade, och lät sen en av våra tonårslektörer läsa. Därav den extra förseningen. Jag jagade på henne i helgen och fick just hennes utlåtande. Vi är ganska överens om vad vi tycker – ett bra manus, med bra driv och intressanta karaktärer, dock håller det inte riktigt hela vägen, och vi måste därför tacka nej till att publicera det.

 

Vänliga hälsningar"

Lite pissed of blir man...


Bildkavalkad!

Så, veckan har gått och jag har mest pluggat.

Jag och Anders har ätit lunch på hans balkong.



Kajsa visade upp sin klänning (lägg märke till fickorna!)



Sedan bytte både jag och Anders frisyrer.






Kan tillgägga att jag igår gjorde min sista tenta (ever!) och vart lite smålycklig för det. Tyvärr har jag ingen bild på tillfället...

Måndagsbestyr

Så, nu har jag bilder på Kajsa i sin klänning. Ska försöka fixa in dem på sidan senare ikväll. Jag och Anders var hemma hos Kajsa på födelsedagsfika igår eftermiddag. Vi fick rosa tårta, hon fick massa te och marmelad.

Annars kan jag berätta att jag fått nys om ett jobb jag är väldigt sugen på. Det vore perfekt för mig på nästan alla sätt!!! Och när jag ringde dit tidigare idag fick jag positiv respons av den labbansvarige gällande att jag är marinkemist. Han såg heller inga som helst problem med att anställa en person som är nyutexamnierad. Woho!!! Så ikväll ska CV och personligt brev skrivas klart!

Vem vet, kanske har jag jobb i maj!?
Pyss!

PS. Hur tentan på fredag kommer att gå känns däremot väldigt oklart... Ds.

Lördag

Igår var en fantasitiskt bra dag! Först blir man väckt av en söt pojkvän som säger att han vill bjuda mig på frukost. Solen sken och vi åkte ner till Fröken Ohlsson och fikade loss. Vi promenerade hem, hand i hand.

Lunchen intogs på Anders balkong då solen sken och det var nästa varmt ute!





Och när vi åt middag tittade vi också på "Trassel". Fantastiskt rolig film!

Det enda som gick skit var pluggandet... Men det löser sig säkert...

I sömmnadsstugan

I torsdags natt sydde jag och Kajsa klart hennes klänning. Klockan var halv två då jag försökte smyga in hos Anders. Det gick sådär...

Klänningen blev däremot helt fantasisk, så jag tänkte skicka lite vimmelbilder från vårt kreativa skapande. Tyvärr ingen bild på klänningen än, men det kommer!

Först har vi kladdkakemuffins!



Kajsa
'

Erik



Klänningsmönster.



Paj med rödbetor. Fantastiskt gott!


Mini-semlor.


Slut på mini-semlor.

RSS 2.0