Krisen blev ett rosa moln

Så märkligt...

I helgen fick jag för mig att jag och Magnus stod inför en kris i vårt förhållande. Jag ville inte prata med honom förrän jag verkligen kunde se honom i ögonen, så det vart väldigt lite kontakt mellan oss. Och jag spelade upp senariot där vi skulle prata i mitt huvud gång på gång. Vad jag skulle säga och vad han skulle säga...

Och när jag väl pratar med honom, på rikigt, då visade det sig vara ett stort missförstånd. Krisen var bara ett luftslott och jag blev så lättad. Så lättad att jag började gråta. Han sa att jag var tjejig. Han har rätt och jag grät lite till.

Och sedan dess har jag vandrat på rosa moln. Allt är så underbart när vi är tillsammans. Mysigt. Så nära och mjukt. Allt löser sig och allt är härligt. Livet är härligt, solen skiner och jag är jävligt kär!

Spring i benen i de småländska skogarna!

Ja, då var jag tillbaka i soliga Småland.

Igår var jag med minsta systern i skolan. Tortyr! Lärarna hade ingen koll, var inte det minsta rättvisa mot sina elver och skällde på en del pojkar, utan att de hade gjort det minsta. De tog ingen hänsyn och kunde inte förstå det sociala spelet, där vissa elever har svårare för en del saker än andra. Jag ville ge dem en höger näve, eller två....

Sedan hade jag filmkväll med syskonen Svensson och Nilla. Det var så jäkla kul att träffa Svenne igen! Han kramade om mig så hårt att jag blev alladeles bubblande glad. Sedan hade han läst en av mina noveller...Och han tyckte den var skitbra! Han hade hittat ett och ett annat stavfel, men annars var den tydligen super. Han var till och med besviken att jag inte haft tid att skriva mer och inte hade med mig några nya kapitel hem till honom. Så nu är det skärpning! Jag har ett rikigt fan av mitt skrivande. Svenne, vad skulle jag göra utan dig?

Och idag har jag lekt massa med minsta systern. Vi började med att köra kull, precis då tandborsningen var klar i morse. Mamma och pappa var dock inte lika roande, så vi gick ut och fortsatte. Sprang varv på varv runt huset. Sedan blev vi trötta i benen...så vi gick ut i skogen och byggde koja istället....Och hon visade mig alla sina gömmor och skatter... Jag är så lyckligt lottad att ha en sån mysig, liten syster! Sedan gick vi hem och hade fruktstund sittande på trappan. Det var så varmt så var tvugna att ta av oss jackorna... Och jag mindes alla de bra bitarna med att bo precis här. Känns så konstigt att nästa gång jag kommer hem, då kommer jag åka till ett annat hus. Farmor och farfars gamla hus. Mina föräldrars nya hus. Förvirrande....och konstigt.

Social-helg

Vilken underlig helg det blev.

Vi började med Wii-kväll hemma hos pojken, då han skaffat Mario Kart. Ett helt gäng svettiga killar i bara kallingar och t-shirt, fikabröd och könsord. Jag sydde dock mest, då jag försöker få klart mormors klänning innan jag ska hem till Småalnd på torsdag. Men det var ändå riktigt trevligt. Känner mig alltid så hedrad då jag får vara med Magnus och hans kompisar på deras grabbkvällar. Accepterad.

Och på lördagen var det fler sociala aktiviteter då Offer fyllde år och han firades. Och med barnslig förtjusning såg vi på "Super mario" och "Zelda" och spelade Twister. Återigen var jag enda tjejen...och det kändes lite märkligt. Vågar inte de andra flickvännerna dyka upp...eller är de inte välkomna?

Nu är det vår på rikigt!

Jag har sett västtrafiks kontrollanter ute OCH blivit intervjuad om vart jag skulle resa någonstans. Våren är här!!!
(Och jag vet att det regnar idag...men det är bara ett stilla vårregn... Jag lovar...)

Jag har också kommit in ett sy-flow som är extremt trevligt. Igår hade jag Kajsa hemma hos mig, som satt och broderade plingande blommor, medan jag sydde på min kavaj. Så mysigt! Kavajen blir förresten alldeles underbart snygg! Jag har nog aldrig lyckats sy ett plagg som sitter så bra tidigare...  Ska försöke lägga upp en bild när den är helt klar tänkte jag.

Och vi välkomnar Oscar hem från Thailand (WE MISST YOU!!!!) och hoppas att han snart tänker dyka upp i Götet för att baka kladdkaka och få oss alla att vara lite fåniga.

*Vårkramar*

RSS 2.0