Skrämmande

Jag var nere på Nordstan idag och gjorde min plikt; röstade. Gick smärtfritt.

Men då jag stod och skulle plocka på mig valsedlar blev jag smått chockad över hur många som stod med Sverigedemokraternas valblanketter i händerna. Vart är vårt land på väg egentligen?

Kommentarer
Postat av: Niklas Lindgren

Så du är mer chockad över folks demokratiska val än t.ex. över att torgmöten måste ställas in, att folk utsätts för politiskt våld och att jämstora partier behandlas extremt olika av media?

2010-09-18 @ 12:46:01
Postat av: Anders

Niklas- det fanns ingen logisk koppling mellan de två sakerna baserat på texten du kommenterar.

Och jämnstora partier behandlas inte extremt olika av oberoende media, faktum är att jag inte hört någon alls klaga på att svt behandlat t.ex. folkpartiet och centerpartiet olika, och de är våra två mest likstora partier. Eller kristdemokraterna och vänsterpartiet (som inte ens tillhör samma block).



Däremot är det alltid fel när folk (SD) utsätts för politiskt våld, precis som när folk som våldtar barn blir misshandlade i fängelser. Men det såg hon förmodligen inte, så det var nog inget hon aktivt funderade på.



Sist vill jag bara beklaga dina föräldrars val av namn, jag förstår att det måste vara svårt att dela namn med en b-listekändis från norrland.

2010-09-19 @ 14:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0