Första flytten avklarad!

Ja, i helgen flyttades pojken med ett helt gäng kartonger och möbler. Det hela gick väldigt bra och smärtfritt. Eller ja... Magnus fick skjutsas in till akuten då vi trodde att han hade fått blodförgiftning. Men som tur var hade han bara fått en ordentlig infektion i sin tumme (pga hundbett) och käkar nu antibiotika.

Både fredagen och lördagen var det ett fasligt flängande fram och tillbaka. Trots småstressen unnade vi oss en kväll i den (NYA!) soffan på lördagskvällen och åt chips tillsammans (för första gången under vårt förhållande).

På söndagen fick vi äntligen vara ensamna och bygga de sista möblerna...trodde vi ja! Det blev mycket sockerkaka och kaffe då släkten skulle komma på besök och inspektera den nya lägenheten. Oturligt nog hade te-silarna glömts hemma hos Magnus mor, så jag fick leva på läsk.

Mellan besöken hann vi dock ta en tur till sommarstugan och titta ut över Bräckan. Så vackert! Jag blev alldeles hänförd av detta landskap.

- Är det inte lite bonnigt? sa Magnus skeptiskt.
- Bonnigt är fint, suckade jag.

Och i morse gick vi till busshållsplatsen hand i hand och behövde inte skiljas åt förrän vid Hede då vi satt på pendeln.

Fröjd åt kärleken och att bo själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0